Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 19 mai 2012

Reiki si Cancer de sân



Intr-un editorial intitulat "tratament alternativ pentru cancer de san: rezultatele, obstacolelor şi a oportunităţilor", publicat în aprilie 2011 problema Analele de Chirurgie Oncologica , autorul Sheldon Marc Feldman, MD, FACS, si sef de Oncologie de san chirurgicale la New York, Columbia University Medical Centrul de cercetare care discută sprijină raţiunea sa de invitat practicanţii Reiki, pentru a ajuta pacientii sai cu cancer de san. Articolul său prezintă o vedere ştiinţific susţinut de ce pacientii care necesita mai mult decât medicina tradiţională de Vest doar pentru a face cancer. El afirmă fără echivoc că pacienţii care sunt rezistente la primirea dovedite de salvare tratamente de chirurgie, chimioterapie, radiatii si sunt mult mai probabil sa accepte aceste tratamente traditionale atunci cand acestea sunt oferite în parteneriat cu metode alternative de vindecare, crescând astfel şansele lor de supravieţuire de la boala lor. Citez Dr. Feldman aici:
La Columbia, am initiat un studiu care încorporează rolul de practicieni Reiki în aplicarea minte-corp principiile şi vindecare de energie pentru a ajuta la pregătirea pacienţilor pentru chirurgia cancerului de san si sa accepte emotional pierderea de sân lor (e). Noi trebuie să continue să depună eforturi pentru a oferi îngrijire, care este centrat pe pacient şi reduce stresul si trauma a bolii.
Ce Dr. Feldman a prezentat pe paginile din acest jurnal medical este, de fapt, o expresie a realităţii în care trăieşte de. Pentru cei dintre noi în domeniul de medicina alternativa care-l cunosc, el este un om de putere, viziune, şi strălucire care are capacitatea de a inspira pe oricine intalneste.
Pentru mai multe luni în prezent, Dr. Feldman a ma invitat să i se alăture în încercarea sa de a servi nevoile pacientilor sai. Atunci când l întrebi, "Cum pot obţine gata pentru asta, doctore?", El le spune că acestea ar trebui să ia în considerare înainte de Reiki, în timpul, şi după procedurile lor, pentru că nu există sangerare mai putin, tensiunea arterială rămâne constant, complicatiile sunt păstrate la Bay , iar vindecarea este mai rapida atunci cand pacientii primesc Reiki, ca parte a tratamentului lor. Acest lucru a dus la numeroase excursii în sala de operaţie pentru mine, şi eu pot spune sincer că nu există două cazuri sunt la fel. Interventii chirurgicale ar putea fi numit de către acelaşi nume: "lumpectomy,", "mastectomie bilaterală," şi aşa mai departe, dar este de fapt, fiecare viata cu circumstanţele sale este unic, si fiecare moment este total diferită de oricare alta. Iată câteva exemple de ceea ce vreau să spun:
pacient Jenny a fost îngrozit de a avea o mastectomie şi a cerut Dr. Feldman pentru un loc de lumpectomy. După vizualizarea toate rezultatele testelor şi luând în considerare cu atenţie, a fost de acord că le va da o lumpectomie, in cazul patologiei de la sau in timpul interventiei chirurgicale a avut loc pentru a susţine acest curs de acţiune. Avertismentul a fost că, în nici un caz nu ar vrea să ia o sansa care ar pune în pericol viaţa ei.
Din fericire, am avut mai multe sesiuni de Reiki în prealabil. Ne-am concentrat pe ei ganglionilor limfatici de compensare de orice cancer. Ganglionii limfatici ei au fost de o importanţă crucială şi ar fi factorul determinant de ceea ce dr. Feldman ar elimina în cele din urmă, în SAU, fie de tumori sau de pieptul ei.
În ziua intervenţiei chirurgicale, am întâlnit Jenny la spital foarte devreme, deoarece dr. Feldman a vrut să o însoţească la o procedură specifică de pre-chirurgie. După verificarea în pre-op, m-am dus cu ea la radiologie. În între raze X luate pentru a identifica locaţia exactă a tumorilor, I, cu condiţia Jenny cu Reiki, în timpul inserarea dureros de ace tubulare care conţin fire. Aceste fire-ar duce mai târziu Dr. Feldman a tumorilor în timpul intervenţiei chirurgicale. Reiki prestate acest calvar ac-insertie mult mai uşor să le suporte.
În cazul în care operaţiunea are în curs de desfăşurare, ca întotdeauna, am fost de lucru alături de anestezist, trimite Reiki direct prin partea de sus a capului lui Jenny. Dr. Feldman eliminat tumori impreuna cu ganglionii limfatici, toate care au fost trimise la laborator pentru evaluare imediata. O bucurie a fost atunci când rezultatele s-au întors "negativă", şi Jenny trebuie să ţină piept.
Într-o altă situaţie, o femeie vom numi Nancy trebuia să aibă unul din sanii ei eliminate din cauza dimensiunii de cancer acolo. În cazul ei, ea a decis să aibă o dublă mastectomie, în scopul de a evita o alta operatie mai târziu. Dr. Feldman a vrut ea să aibă Reiki in timpul interventiei chirurgicale, dar pentru că firma sa de asigurări a refuzat să plătească facturile de unul din ei foarte scumpe, ea nu avea bani. În cazul ei, familia ei plătit taxele mele. Nancy a avut un suport minunat sistem, soţul ei şi mama a venit la spital cu ea, şi au fost atât de bucuros că Nancy mi-a avut cu ea prin intermediul ei calvar. În cazul ei, ea a avut o procedură de amortire făcut chiar înainte de real bi-lateral mastectomie, porturile de anestezice locale au fost introduse în spatele ei, astfel încât durerea ei s-ar fi redus în recuperarea ei dupa operatie. Aceasta, de asemenea, este o procedură dureroasă, şi Reiki ajută foarte mult să-l suporte. Aceste decizii şi aceste interventii chirurgicale sunt toate lucruri foarte infricosator pentru o femeie pentru a face faţă! Dar am un preaviz de o constantă este că, atunci când Reiki este oferit, femeile se simt împuternicită. Ei ştiu că există cineva care este prezent se concentrează pe un singur lucru şi numai un singur lucru: să le inunda cu forta vietii, la un moment atunci cand acestea sunt cele mai vulnerabile. Este reconfortant pentru ei să ştie că, atunci când acestea sunt sub anestezie, cineva este acolo le umple cu puterea iubitoare, care vindeca, care este ceea ce ştiu Reiki de a fi: iubirea care vindeca, pur şi simplu. Cum putem masura efectele de dragoste? Cum putem şti modul în care se deţin aceste femei în condiţii de siguranţă? Putem observa doar recunosc şi confortul de care Reiki aduce.
New York, Columbia Presbyterian este un spital de predare, de fiecare dată când sunt în SAU, exista medici tineri fiind expuşi la Reiki pentru prima dată. "Ce faci?", Le cere. Răspunsurile lor sunt destul de amuzant uneori. Odată, când am răspuns, "Ei bine, eu sunt canalizarea universal energia fortei de viata pentru vindecarea ei," doctorul care a cerut mi-a dat o privire ca am fost din spaţiul cosmic şi a spus, "Ce? Eşti pentru real? "Tocmai am chicotit ca Dr. Feldman a spus," Da, ea de vindecare a pacientului, chiar acum în timp ce facem operatie ".
Cancer la o femeie afecteaza intreaga familie, şi, în cele mai multe cazuri, o comunitate mare de prieteni. Pentru a şti că un Maestru Reiki este prezent în sau este întotdeauna un har pentru cei care iubesc o femeie a cărei viaţă este pe o masa de operatie, din ochii lor. Familia si prietenii ei ştiu că ea nu este singură în acel loc infricosator. Pentru a realiza că viaţa ei însăşi este ingrijit si hranit de catre puterea de Reiki este un nivel de "bun" pentru familie, care este, de asemenea, incomensurabil. Am primit scrisori de la clienti dupa aceea, spunandu-mi cat de mult, ei şi familiile lor ma iubesc, care pentru mine, este cea mai mare onoare şi partea cea mai plină de satisfacţii.
Şi acum, aici, ceva cu adevarat special lui doresc să împărtăşesc cu voi: am fost doar de la caz la câteva zile în urmă şi sa întâlnit cu Dr. Feldman la 6:30 am, în biroul său pentru a obţine scrubs mele. Toate holuri, în acea parte a spitalului s-au închis-el a fost singurul deja la locul de muncă. Ca el a pescuit în Scrubs din dulap sala întunecată, am menţionat că am fost întrebaţi despre ceva: "Dr. Feldman, am fost curios să ştiu, nu vă simţiţi Reiki in timpul interventiei chirurgicale? Nu ai observa o diferenta atunci cand Reiki este în sala de operaţie ""? Oh, da, Raven, eu fac. Cred că echipa de intervenţie chirurgicală tot se simte, chiar dacă probabil nu-şi dau seama ce este, "şi cu care sa întors în jos pe hol la biroul său, la documente sa nesfârşită şi nenumărate e-mail-uri, în timp ce Am alergat înapoi la pre-op pentru a oferi Reiki a pacientului său în timp ce ea a asteptat sa 7:30 am întâlnire cu el în SAU.
Nu sunt cuvinte suficiente pentru a exprima cât de recunoscător sunt la Dr. Feldman pentru a da posibilitatea de a-mi aduce Reiki pentru femei care au spatele la zid de cancer de san. Nu numai că contribuie la vindecarea lor, dar Reiki, de asemenea, le calmeaza, le aduce încrederea în rezultat, le permite să "creadă" că totul va fi bine, şi pentru că Dr. Feldman le-a recomandat, pacientii sai-l vezi intr-o lumina se invecineaza pe divină. El este, de asemenea, face posibil pentru medicii de alte alte domenii de medicament pentru a întâlni şi ia în considerare Reiki, ca şi chirurgi din material plastic care vin în dreapta, după o mastectomie şi echipele mereu în schimbare ale anestezisti si sau asistente medicale-e atat de minunat ca Reiki se răspândeşte în inimile şi minţile lor. Mă întreb dacă Dr. Feldman stie cat de norocoasa a femeilor şi a familiilor lor, se consideră a fi de a avea un medic strălucit oferind cel mai bun, cel mai chirurgie excelent disponibil pe planeta Pământ, permiţând în acelaşi timp confortul şi puterea iubitoare de Reiki de a fi parte a tratamentului lor .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu