Totalul afișărilor de pagină

joi, 10 mai 2012

Misiunea personala - Constantin Gheorghita



Fiecare spirit venit la intrupare pe acesta planeta primeste din partea Luminii o misiune personala ce consta in savarsirea unui anumit numar de fapte si experimentarea anumitor situatii de viata.
In functie de alegerile persoanei si de viata traita, acest numar de fapte ce trebuie indeplinite poate fi implinit in totalitate, partial sau neimplinit deloc. Raportat la acesta, spritul urca, stagneaza sau coboara pe scara ierarhica a planurilor spirituale.  Alegerile pe care le face o persoana de-a lungul vietii conduc la diferite situatii ce trebuie traite in scopul cumularii de experienta si cunoastere. Aceste alegeri sunt importante deoarece in cazul unei alegeri gresite persoana va rata diferite situatii sau evenimente ce trebuiau traite, experimentate, in urma carora spiritul ar fi cumulat cunoastere si experienta crescand ca valoare spirituala.
Misiunea personala mai poate fi vazuta ca un fir al vietii stabilit inainte de intrupare ce trebuie urmarit si indeplinit. Pe parcursul acestui fir, fiecare persoana are de urmarit si de atins anumite obiective care odata indeplinite duc la implinirea sufleteasca. Printre aceste obiective se afla evenimentele importante ale vietii de exemplu nasterea, urmarea unei anumite educatii, intalnirea anumitor persoane, urmarea unei profesii, casatoria, copii, realizarile profesionale, etc. Pentru ca nimeni nu se naste constient de misiunea personala, acesta poate fi ratata sau doar intarziata.
Neindeplinirea obiectivelor stabilite de Divinitate duce in timp la suferinta pe toate planurile, frustrare si neimplinire sufleteasca. Un alt aspect al misiunii personale este ca acesta se integreaza perfect cu mediul in care persoana se naste, cu persoanele pe care le intalneste si, cel mai important, cu caracteristicile de personalitate. Toate elementele din jurul persoanei ajuta sau au un rol in indeplinirea misiunii personale, singura problema fiind alegerile pe care acesta le face, daca sunt sau nu conforme cu misiunea personala.
Influenta astrogramei este iarasi importanta daca se intelege corect faptul ca persoana se naste in momentul si in locul in care influenta astrelor sa fie de asa natura incat sa imprime noului nascut caracteristicile de care are nevoie pentru indeplinirea misiunii personale.
Un alt aspect interesant al misiunii personale sunt asa numitele fapte gresite sau pacate.  Sunt momente in care persoana are in misiunea personala astfel de evenimente prin care trebuie sa treaca, fac parte integranta din misiunea personala si trebuie indeplinite, rolul lor fiind in unele cazuri de lectie, in altele de plata sau altele fiind elementele constituente ale evolutiei personale. Netrecand prin anumite momente persoanei ii va fi greu sa le inteleaga si sa le depaseasca, iar odata cunoscute le poate refuza stiind urmarile si implicatiile lor.
Totusi cel mai important aspect al misiunii personale este acela ca odata ajuns pe firul misiunii personale si mergand catre indeplinirea ei, persoana este impacata cu ea, cu Dumnezeu, avand mult ravnita pace si implinire sufleteasca, acesta indiferent de starea financiara, de situatia sociala sau imaginea ei vazuta prin ochii celor din jur.
sursa: Constantin Gheorghita “Info Reiki”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu