Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 19 mai 2012

Reiki în spitale de către William Lee Rand




La spitale şi clinici din America, Reiki începe să câştige acceptarea ca un mod semnificativ şi de cost-eficient de a imbunatati ingrijirea pacientului. Interviuri personale efectuate de cadrele medicale confirmă acest punct de vedere. ( 1) "sesiuni de Reiki determina pacientii sa se ​​vindece mai repede, cu mai putina durere", spune Marilyn Vega, RN, o asistentă medicală privată de serviciu de la Spitalul Eye Manhattan, urechi şi gât, în New York. [Reiki] accelerează recuperarea de la interventii chirurgicale, imbunatateste atitudinea mentală şi reduce efectele negative ale medicamente şi alte proceduri medicale.
Vega, un maestru Reiki, Reiki include cu procedurile ei alăptează regulate. Deoarece pacienţii, cum ar fi Reiki, ea a atras o mulţime de atenţia de la alţi pacienţi, prin cuvânt din gura, precum şi de membri ai personalului de la spital. Pacienţii s-au rugat-o să facă Reiki pe ei în sălile de operaţii şi de recuperare. Ea a fost, de asemenea, a fost solicitat să facă sesiuni de Reiki, la pacienţii cu cancer de la Spitalul Kettering Memorial Sloane, inclusiv la pacienţii cu transplant de maduva osoasa. Recunoscând valoarea de Reiki in ingrijirea pacientului, 6 medici şi 25 asistente medicale s-au luat Reiki de formare cu ea.
Interesul Americii în sănătate complementare
publicul larg este de cotitură, cu ce mai mare interes la îngrijiri de sănătate complementare, inclusiv Reiki. De fapt, un studiu realizat de Dr. David M. Eisenberg din Boston Beth Israel Spitalul a constatat că unul din fiecare trei americani a utilizat astfel de îngrijire, cheltuielile peste 14 miliarde out-of-buzunar de dolari pe alternativă de îngrijire a sănătăţii în anul 1990 numai! (2 )
Un studiu efectuat în 2007 arată că în anul precedent 1,2 milioane de adulţi şi 161,000 de copii din SUA au primit una sau mai multe sesiuni de energie de vindecare, cum ar fi Reiki. ( 3)
Reiki este, de asemenea, castiga de acceptare mai largă în cadrul unităţii medicale. Spitalele sunt pentru a le integra în registrul lor de servicii de pacient, de multe ori cu propriile lor Reiki-instruiţi medici, asistente medicale şi personal de sprijin. Reiki a fost în uz în camere de operare spital încă de la mijlocul-90. (4) De atunci, acceptarea sa în medicina a crescut. Acesta este listat acum într-o asistenţă medicală ", domeniul de aplicare şi standarde de practică", publicaţie ca o formă acceptată de îngrijire, (5) şi A 2008 USA Today articol a raportat că în 2007 15% din spitalele din SUA (peste 800) a oferit Reiki ca o parte regulată de servicii de pacient. (6) Pentru o descriere detaliată a 64 de programe de spital Reiki, vă rugăm să mergeţi la www.centerforreikiresearch.org
Validarea ştiinţifică
Un studiu de cercetare de la Hartford Hospital din Hartford, Connecticut, indică faptul că somnul Reiki pacientului imbunatatit cu 86 la suta, dureri de redus cu 78 la suta, greata redus cu 80 la sută, şi de anxietate în timpul sarcinii redus cu 94 la suta.
(7)
În 2009, Centrul de Cercetare Reiki finalizat Proiectul de Touchstone, care a rezumat Reiki studii publicate în reviste. Cele 25 de studii au examinat au fost evaluate pentru a determina eficacitatea de Reiki. Statele Concluzia: "Per ansamblu, bazat pe un rezumat al acestor studii, care au fost evaluate în conformitate cu rigoare ştiinţifică" Foarte bine "sau" excelent "de către cel puţin un referent şi nu au fost la fel de slab evaluat de către orice analiza, de 83 la suta arată moderată până la dovezi puternice în sprijinul Reiki ca o modalitate terapeutic ". (8)
Spitalele de ce ca Reiki
Spitalele sunt în curs de schimbări majore. Ei se confruntă cu nevoia de a reduce costurile şi în acelaşi timp, a imbunatati ingrijirea pacientului. În conformitate cu modelul medical vechi, bazat pe medicamente scumpe şi tehnologia această pus o dilemă de nerezolvat. Nu asa cu Reiki si alte modalitati complementare. Reiki nu necesită tehnologie de la toate şi mulţi dintre practicanţii săi îşi ofere serviciile gratuit. Reiki este, prin urmare, o modalitate foarte bună de a îmbunătăţi îngrijirea în timp ce reducerea costurilor.
Julie Motz, un vindecător Reiki instruit a lucrat cu Dr. Mehmet Oz, un chirurg a remarcat cardiothoracic de la Columbia Presbyterian Medical Center din New York. Motz foloseste Reiki si alte tehnici subtile de energie pentru a echilibra energia pacienţilor în timpul operaţiilor. Ea a asistat Dr. Oz in sala de operatie in timpul operatii pe cord deschis si transplanturi de inima. Motz raportează că nici unul dintre pacientii bolnavi de inima 11 astfel tratati au prezentat depresie post-operatorie de obicei, pacientii au avut nici un by-pass durerii post-operatorii sau slăbiciune picior;., Precum şi la pacienţii cu transplant au prezentat nici o respingerea organului (9)
Un articol în Jurnalul Marin Independent de muncă urmează Motz, la Spitalul General Marin din Marin County, California, doar la nord de San Francisco. (10) Există Motz a folosit tehnici subtile de energie de vindecare cu pacientii in sala de operatie. Ea face un punct de a comunica sentimente şi gânduri pozitive de îngrijire a pacienţilor, şi a fost acordat subvenţii pentru a lucra cu pacientii mastectomie, în special.
Dr. David Guillion, un medic oncolog la general Marin, a declarat: "Eu simt că trebuie să facem tot ceea ce este în puterea noastră pentru a ajuta pacientul. Noi oferim de stat de medicina artei în biroul nostru, dar vindecarea este un proces multidimensional ... Am aprobe. ideea că există un potenţial de vindecare care poate avea loc prin utilizarea de energie. "
Reiki de la Portsmouth Spitalul Regional de
Patricia Alandydy este un RN şi un Maestru Reiki. Ea este director adjunct de Servicii chirurgicale de la Spitalul Regional de Portsmouth în Portsmouth, New Hampshire. Cu sprijinul ei director Jocclyn Regele şi CEO Schuler William, ea a făcut servicii de Reiki disponibile pentru pacientii din cadrul Departamentului de Servicii chirurgicale. Aceasta este una dintre cele mai mari departamente din spital şi include sala de operatie, furnizarea centrală, unitate de terapie post de anestezie, Unitatea de Ambulatorie Ingrijire si etajul al patrulea, in care pacientii sunt admise după o intervenţie chirurgicală. În timpul interviurilor telefonice cu pre-op pacienţi, Reiki este oferit împreună cu multe alte servicii. În cazul în care pacienţii solicită, Reiki este apoi încorporată în admiterea lor în dimineaţa zilei de chirurgie, si o sesiune suplimentară se acordă 15-20 de minute înainte de transportul lor de la sala de operatie. Unele Reiki, de asemenea, a fost făcut în sala de operatie de la Portsmouth regională.
Sesiunile de Reiki sunt date de către 20 de membri ai personalului de la spital pe care Patricia a fost instruit în Reiki. Acestea includ lui RN, terapeuţi fizice, tehnicieni şi înregistrări medicale şi de personal de sprijin. Servicii de Reiki a început în aprilie 1997, şi începând din 2008 s-au dat 8000 de sesiuni de Reiki.
"A fost o experienţă extrem de plină de satisfacţii", Alandydy spune, "pentru a vedea Reiki îmbrăţişat de o astfel de grup divers de oameni şi sa răspândit atât de mult şi-n lat prin cuvântul de gura, într-o lumină pozitivă ori multi pacienti solicita o Reiki [sesiune]. bazat pe experienţa pozitivă de unul din prietenii lor. Acesta a fost, de asemenea revelatoare pentru a vedea cât de deschis la minte populaţia de pacienţi mai în vârstă este de a încerca Reiki. În spital Reiki este prezentat ca o tehnica care reduce stresul şi promovează relaxare, astfel consolidare a capacităţii organismului de a se vindeca naturale. "
Practicanţii Reiki nu se adaugă lecturi psihice sau alte tehnici de nou-vârstă de sesiuni de Reiki, dar face doar drept Reiki. Din cauza acestor limite, şi rezultatele pozitive care au fost demonstrate, Reiki a câştigat credibilitate cu medici şi alţi membri ai personalului. Acesta este în prezent sunt solicitate din zonele de îngrijire ale spitalului pentru a trata anxietatea, durerea cronica, cancer si alte conditii.
Alandydy, cu partenerul ei GREDA Cocco, administra, de asemenea, un spital, clinica de Reiki susţinut prin activitatea lor, numit Care Litoral complementar, Inc clinica este deschis două zile pe săptămână şi de personal de 50 de voluntari instruiti Reiki, din care jumătate provin de la personalul spitalului şi restul de la comunitatea locală Reiki. Ei au, de obicei 13-17 de mese Reiki în uz de la clinica cu 1-2 voluntari Reiki pe masă. Clinica tratează o gamă largă de condiţii, inclusiv HIV, durere, şi efecte secundare ale chimioterapiei si radiatii. Unii pacienţi sunt menţionate de către medici din spitale, iar unele vin de cuvânt din gura de la comunitatea locală. Ei plătesc o taxă nominală de $ 10,00 pe sesiune. Clinica este plin în fiecare noapte şi de multe ori are o listă de aşteptare.
California Pacific Medical Center din Programul de Reiki,
California Pacific Medical Center este unul dintre cele mai mari spitale din California de Nord. Sănătate şi Clinica vindecare, o ramură a Institutului pentru sănătate şi vindecare, oferă îngrijire pentru boli acute şi cronice folosind o gamă largă de îngrijire complementare, inclusiv Reiki, medicina chineză, hipnoza, biofeedback, acupunctura, homeopatie, terapie pe bază de plante, terapie nutriţională şi de aromoterapie. Clinica dispune de şase săli de tratament şi este formată în prezent de către doi medici, dr. Mike Cantwell şi Dr. Amy Saltzman. Cantwell, un medic pediatru specializat in boli infectioase, este, de asemenea, un Maestru Reiki, cu formare în terapia nutritionala. Saltzman specializat in medicina interna si are, de asemenea, de formare în atenţie meditaţie, acupunctura si terapie nutriţională. Alţi profesionişti aşteaptă să se alăture personalului, inclusiv mai mulţi medici.
Medicii de la clinica de lucru cu pacientii si medicii lor referitoare la ceea ce determina modalităţile complementare va fi adecvată pentru pacient. Un chestionar detaliat conceput pentru a oferi o imagine de ansamblu ansamblu a stării pacientului este utilizat pentru a decide cursul de tratament. Chestionarul implică o gamă largă de subiecte, inclusiv a satisfacţiei personale cu relatii, prietenii si familia, cu imaginea corpului, şi cu locuri de muncă, cariera, si spiritualitate. Clinica este foarte popular şi are în prezent o listă de aşteptare de mai mult de 100 de pacienti.
Dr. Cantwell oferă 1-3 oră-lungi sesiuni de Reiki, după care el atribuie pacientului la un internist Reiki II, care continuă să ofere sesiuni de Reiki in afara clinicii. Pacienţii care continuă să răspundă bine la tratamente Reiki sunt prevăzute pentru formarea Reiki astfel încât acestea să poată continua Reiki de auto-tratamente pe o bază continuă.
Dr. Cantwell afirmă: "Am descoperit Reiki, pentru a fi util în tratamentul bolilor acute musculo-scheletice, cum ar fi un prejudiciu / durere, dureri de cap, infectii acute, astm si Reiki este, de asemenea, util pentru pacientii cu boli cronice, în special cele asociate cu durere cronica. . "
În acest moment, Reiki nu este acoperită de o asigurare de la clinica, dar Dr. Cantwell este efectuarea de cercetare clinică, în speranţa de a convinge companiile de asigurări că îngrijirea complementare este viabilă şi va salva bani.
Mai multe MD şi Asistenţilor Medicali Practicarea Reiki
Mary Lee Radka este un Maestru Reiki si un RN care are clasificarea de locuri de muncă de asistent-Healer, din cauza abilităţilor sale Reiki. Predă cursuri de Reiki, asistente medicale şi personal alt spital de la Universitatea din Michigan din Ann Arbor Spitalul. Ea foloseste, de asemenea, Reiki, cu cele mai multe dintre pacientii ei. Ea a descoperit Reiki, pentru a produce cele mai bune rezultate în reducerea durerii şi stresului, îmbunătăţirea circulaţiei şi eliminarea blocuri nervoase.
Maestru Reiki Nancy Eos, MD, a fost un membru al personalului didactic de la Universitatea din Michigan Medical School. Ca un medic de urgenta-cameră, ea pacienţii trataţi cu Reiki, împreună cu proceduri medicale standard.
"Nu îmi pot imagina practicarea medicinei fără Reiki", spune Eos. "Cu Reiki tot ce trebuie să faceţi este să atingeţi o persoană Lucrurile se întâmplă că nu se întâmplă de obicei.. Durere scade in intensitate. Erupţiile cutanate la decolorare. Wheezing da mod de a respira în mod clar. Oameni furiosi incep sa glumesc cu mine."
În cartea sa Reiki si Medicina ea include descrieri ale folosind Reiki pentru a trata traumele, atac de cord, probleme respiratorii, CPR, abuzul asupra copiilor, reacţii alergice şi alte situaţii de urgenţă cameră. Dr. Eos menţine în prezent o practică de familie de la Grass Lake Medical Center si este un medic admite o cameră de la Spitalul Foote, în Jackson, Michigan, în cazul în care ea continuă să utilizeze Reiki, în legătură cu procedurile medicale standard. Potrivit dr. Eos, există cel puţin 5 medici de la alte Foote spital, care au Reiki de formare, împreună cu mai multe asistente. (11)
Libby Barnett şi Maggie Camerele sunt maeştri Reiki care au pacienţii trataţi şi de o pregătire Reiki membrilor personalului în peste o duzină de noi spitale Anglia. Ei invata ca Reiki îngrijire complementară şi personalul spitalului le-au instruit adăuga Reiki la procedurile medicale regulate pe care le gestionează la pacientii lor. Cartea lor de energia Reiki Medicina descrie experienţele lor. (12) Unul dintre lucrurile interesante care o recomandăm este crearea de spital "Camere Reiki", cu personal de voluntari, în cazul în care pacienţii cât şi personalul spitalului poate veni pentru a primi tratamente Reiki. Bettina Peyton, MD, unul dintre medici Libby şi Maggie s-au antrenat prevede: "simplitatea totală Reiki lui, împreună cu efectele sale potenţial puternice, ne obligă să recunoască conceptul de o energie de vindecare universal."
Oricine este interesat în aducerea Reiki în spitale este încurajat să facă acest lucru. Spitalul de stabilire în cazul în care există atât de mulţi oameni în nevoie reală este un loc minunat de a oferi Reiki. Experienţele şi recomandările din acest articol ar trebui să ofere un bun punct de plecare pentru dezvoltarea de programe de Reiki în zona dumneavoastră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu