Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 18 mai 2013

Datoria karmică – Cifra numelui îţi spune pentru ce păcate plăteşti!



Se spune că bine faci, bine găseşti. Karma reprezintă acea lege nescrisă a faptelor tale ce întotdeauna vor avea o consecinţă asupra ta. Cifra numelui tău îţi dezvăluie care sunt păcatele pentru care va trebui să plăteşti mai devreme sau mai târziu.
Numele este un simbol personal şi îţi poate influenţa viaţa şi joacă un rol esenţial în ce priveşte personalitatea ta. Literele numelui tău corespund câte unei cifre şi fiecare dintre acestea este înzestrată cu energii diferite ce îţi influenţează viaţa. Pentru a calcula cifra numelui tău, va trebui să aduni cifrele care corespund literelor din care este format numele tău până vei ajunge la un rezultat dintr-o singură cifră.

Numărul 11 face excepţie şi nu se adună

1 – A J S
2 – B K T
3 – C L U
4 – D M V
5 – E N W
6 – F O X
7 – G P Y
8 – H Q Z
9 – I R
 
Exemplu: Alina=> 1+3+9+5+1= 19=> 1+9= 10=> 1+0= 1

Care este cifra numelui tău?

Cifra 1
Persoane cu cifra numelui 1 sunt firi ambiţioase, care sunt născute pentru a fi lideri. Sunt însă prea ambițioși şi asta se întoarce împotriva lor. Le este dificil să îşi facă prieteni pentru că văd în toţi cei din jurul lor un concurent pe care trebuie să îl depăşească. Firea independentă le poate face de asemenea probleme în cimentarea unor relaţii. Nu pot sta prea mult lângă o persoană şi simt nevoia de a fi mereu liberi. O relaţie serioasă este văzută adesea de aceste persoane ca una care îi leagă de mâini şi de picioare.

Cifra 2
Această cifră dezvăluie o persoană caldă, amabilă şi sensibilă. Ai parte de o serie de calităţi care te transformă într-un om de cinste, dar care se pot întoarce în defavoarea ta şi îţi pot aduce multe neplăceri. Firea ta diplomată îi face pe mulţi să te creadă naiv şi cazi de multe ori prada înşelăciunilor şi dezamăgirilor. Obişnuieşti să pui suflet în tot ceea ce faci şi încerci să vezi mereu binele în oameni, mulţi profitând de asta.

Cifra 3
Persoana cu această cifră a numelui este caracterizată prin optimismul debordant de care dă dovadă. Eşti mereu veselă şi preferi să priveşti de fiecare dată partea bună a lucrurilor. Mulţi cred că este o calitate, puţini ştiu însă că poate fi un defect care poate aduce numai dezamăgiri persoanei care o posedă. Firea ta optimistă te poate face uneori deprinsă parcă de lume şi nerealistă. Atunci când nu eşti conştientă de riscurile la care te supui, nu poate să îţi aducă decât de pierdut. Faci greşeala să nu te gândeşti de două ori înainte de a lua o decizie, fie ea oricât de importantă, şi nu conştientizezi importanța eşecului. Dacă ai dat-o în bară de două ori, nu ar strica dacă a treia oară te-ai gândi mai mult înainte de a te avânta din nou spre o investiţie, fie ea financiară sau personală.

Cifra 4
Această cifră te înzestrează cu o fire muncitoare, foarte atentă la detalii şi bune abilităţi de organizare. Pari să nu îţi cunoşti limitele şi te înhami la sarcini şi responsabilităţi care te ţin în priză 24 de ore din 24. Eşti o persoană activă şi te simţi bine atunci când faci ceva, dar sănătatea ta este cea care are de suferit. Trebuie să înveţi să spui stop şi să conştientizezi că limitele nu sunt o dovadă de slăbiciune.

Cifra 5
Eşti o fire competitivă şi această atitudine te aduce de multe ori în conflicte cu cei din jur. Obişnuieşti să te cerţi zilnic cu câte cineva din cele mai stupide motive. Asta îi face pe cei din jurul tău să te evite şi atunci când ai nevoie de susţinere, te trezeşti singură.

Cifra 6
Dacă cifra numelui tău este 6, datoria ta karmică este compusă din rezultatele unor păcate precum ipocrizia şi superficialitatea. Priveşti adesea cu un aer superior spre cei din jur şi nu cunoşti ce înseamnă empatia. Suferi de un complex de superioritate şi acesta este motivul pentru care vei avea de suferit în condiţii în care trebuie să respecţi reguli. Ceilalţi te vor vedea drept încăpăţânată şi ipocrită.

Cifra 7
Cifra 7 aduce în viaţa ta păcate precum mândria, mânia şi tendinţa de a-i judeca pe ceilalţi. Critici pe toată lumea şi ai întotdeauna un argument pregătit, ceea ce poate fi privit de către ceilalţi drept rigiditate. Eşti uneori o persoană distantă, secretoasă şi îţi lipseşte statornicia, motiv pentru care vei fi adesea suspectat de infidelitate pe plan afectiv şi de interese ascunse pe plan profesional.

Cifra 8
Dacă cifra numelui tău este 8, datoria ta karmică a rezultat în urma unor păcate precum egoismul şi înclinaţia către a-ţi satisface mai degrabă nevoile materiale, punându-i pe ceilalţi pe locul doi.  Astfel, vei trece drept materialist şi nemilos. Numele tău scoate în evidenţă şi o tendinţă de a fi excesiv de ambiţios, dar asta doar pentru a acumula confort şi siguranţa financiară. Acest aspect este obsesia pentru care vei plăti scump, întrucât nicio relaţie, fie ea de prietenie sau de dragoste, nu poate funcţiona în aceste condiţii.

Cifra 9
Cifra 9 te înzestrează cu o mulţime de calităţi, dar şi cu un defect pe măsură. Singurul tău păcat, din care rezultă datoria ta karmică, este lenea. Eşti letargic şi îţi este imposibil să te concentrezi. Te simţi neînţeles şi spui că te-ai plictisit până la epuizare, când de fapt îţi este pur şi simplu lene să porneşti la atac. Un alt păcat, secundar ce-i drept, dar la fel de periculos, este invidia. Întrucât tu nu te poţi mobiliza, ajungi să priveşti în grădina celorlalţi, întrebându-te cum au reuşit. Probabil au început făcând paşi mici, lăsând în urmă comoditatea.

Cifra 11
Ceea ce tu numeşti a sta şi a cugeta bine înainte de a lua o decizie este de fapt amânarea inevitabilului. Ideal ar fi să iei decizii, fie ele bune sau rele, ceva mai repede, fiindcă oportunităţile vor trece pe lângă tine. Un alt păcat pentru care cei cu cifra numelui 11 vor plăti este faptul că pun mare preţ pe material şi consideră că singura răsplată valabilă pentru eforturile depuse este cea bănească.

 Sursa-Internet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu