Totalul afișărilor de pagină

duminică, 26 august 2012

Folosirea subconstientului pentru sanatatea proprie


1.Incepi sa te consideri –in Beta (cand te concentrezi pe sau la ceva)- a fi o persoana tot mai iubitoare ( si implicit iertatoare),iar iubirea (aproapelui) consider-o ca si cand ar fi esenta finala a tuturor lucrurilor!Pentru aceasta insa,probabil ai nevoie de o curatenie generala mentala.
2.Intra pe nivelul tau.Chiar si aceasta reprezinta deja un pas enorm pe calea autotratamentului,deoarece,pe acest nivel al subconstientului se anihileaza toate activitatile negative (supararile de exemplu),iar corpul primeste cale libera pentru a face ceea ce trebuie sa faca prin natura sa : sa se autorepare.Natural,supararea,sentimentele negative pe care le ai pot fi chiar foarte reale,doar pe nivelul exterior-in Beta,nu si in autocontrolul de pe nivelul Alfa,iar in timpul exersarii Mind Control-ului,au tendinta de a disparea.
3.Vorbeste-ti mental despre primul pas; concepe-ti dorinta ta,ca vei face o curatenie generala mentala deosebita,ca vrei sa gandesti in mod pozitiv,vrei sa devii un om iubitor de oameni,iertator.
4.Retraieste-ti in minte boala pe care o ai,care te supara.Foloseste ecranul mental,vizualizeaza-te,simte boala!Nu pierde insa prea mult timp cu asta; are scopul doar de a-ti concentra fortele curative spre locul unde este nevoie de ele.
5.Sterge imaginea maladiva si inchipuieste-te complet vindecat! Simte fericirea si libertatea starii de a te vindeca complet! Ramai la aceasta imagine,stai un timp asa,savureaz-o si fii constient ca ai meritat-o,fii constient ca in aceasta stare de sanatate completa esti in acord deplin cu vointele pe care le are natura fata de tine.
6.Intareste-ti inca o data curatenia generala mentala si finalizeaz-o spunandu-ti: „Zi de zi ma simt din ce in ce mai bine din toate punctele de vedere.”

                                                                
                                                                         -Minim 15 minute pe zi-

Dan Seracu-Autocontrol

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu