Totalul afișărilor de pagină

marți, 17 iulie 2012

INITIEREA DE LA DISTANTA-PARERI


    “Vincent P. Amador- am primit multe tratamente Reiki de la distanţă şi iniţieri Reiki de la distanţă, şi am trăit iniţierile ca o experienţă minunată. Ele sunt energice, puternice, la fel ca atunci, când sunt efectuate cu mâinile, direct pe persoană”.
    Iniţierile la distanţă permit celor care nu au acces la un Maestru Reiki, să primească Reiki.
    Maeştri Reiki ca: Joseph Running Wolf Sparti (fondator al Global Reiki Master Association), Terri Ramacus şi Peggy Jentoft, au fost pionierii folosirii Procedurii de iniţiere la distanţă. Joseph Sparti, fondator al GRMA a fost, de asemenea, Dezvoltator al Procedurii de Iniţiere Singulară şi a oferit iniţieri la distanţa gratuite, de mai multe ori pe an.
    Există şi cei care nu cred în iniţieri la distanţă şi, în consecinţă, le contestă. Deoarece d-na Hawayo Takata, pe Maeştrii americani făcuţi de domnia sa, nu i-a învăţat modul de realizare a iniţierilor la distanţă, unii cred că aceste iniţieri la distanţă nu fac parte din sistemul Usui Reiki şi prin urmare, susţin că aceste iniţieri nu sunt o practică tradiţională, fiind un alt "sistem" decât Usui Reiki.
    William Lee Rand crede că iniţierile la distanţă ar putea funcţiona, iar clarvăzătorii din echipa sa simt că iniţierile la distanţă nu conţin toate "frecvenţele" de energie, pe care iniţierile obişnuite le conţin. Acesta spune că, clarvăzătorii pe care îi cunoaşte, i-au spus că ei au urmărit, atât iniţieri la distanţă, cât şi iniţieri „cu mâna pe persoană” şi văd, simt, că acelaşi lucru se întâmplă, în ambele cazuri.
    
Dacă prin intenţie, facem o iniţiere cu mâinile pe student sau la distanţă, atunci ar trebui să avem încredere în Dumnezeu, Sursa Reiki asigurând că totul este exact, cum ar fi trebuit să fie!.

http://evolutiaspirituala.jimdo.com/initieri-de-la-distanta/william-lee-rand-si-vincent-p-amador-despre-initierea-de-la-distanta/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu